Îndrăgiți interpreți de muzică populară vor încânta publicul braşovean în cadrul Festivalului „Flori în Țara Bârsei” | 1-2 noiembrie 2023

Festivalul Concurs Național de Muzică Populară pentru Tineri Interpreți „Flori în Țara Bârsei”, ediția a XV-a 2023, se desfășoară la Centrul Cultural Reduta pe parcursul a două zile, în perioada 1-2 noiembrie 2023.

Miercuri, 1 noiembrie, va avea loc Spectacolul-concurs, în cadrul căruia vor evolua pe scenă tinerii interpreți acompaniați de Orchestra „Plaiuri Transilvane” dirijată de Iosif Ioan Liviu, urmat de recitalurile susținute de laureata Festivalului 2022, Ilinca Alexandra Din, şi de cunoscuţii interpreţi George Muraru și Mariana Anghel.

Cea de-a doua zi va fi una încărcată de emoții pentru concurenți, deoarece se va desfășura Gala Laureaților.

Festivalul Concurs Național de Muzică Populară pentru Tineri Interpreți „Flori în Țara Bârsei” 2023, ediția a XV-a, se va încheia în 2 noiembrie 2023 cu momentele susținute de Ansamblul folcloric „Poienița” și cu recitalurile îndrăgiților interpreți de muzică populară Ciprian Roman, Doinița și Ionuț Dolănescu.

Citeste și:  Rezultatele Loto 6/49, Joker, Noroc Plus şi Loto 5/40 din 19 mai 2024

Intrarea este liberă.

Festivalul Concurs Național de Muzică Populară pentru Tineri Interpreți „Flori în Țara Bârsei” 2023 va fi înregistrat de postul național Etno TV și va fi difuzat ulterior.

Lista tinerilor interpreți care vor evolua pe scena Centrului Cultural Reduta se regăsește aici: https://bit.ly/3rQ2Jmo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.