Înfrângere cu gust amar pentru Kids Tâmpa la Plopeni


ACS Kids Tâmpa Brașov a pierdut, cu 2-0 (1-0), meciul din deplasare cu CSO Plopeni din etapa a 3-a a play-out-ului Ligii a 3-a Seria C5. O înfrângere cu gust amar pentru „urși”, care puteau mult mai mult decât au oferit pe teren, dar și care limitează foarte mult șansele de a îndeplini obiectivul, salvarea de la retrogradare.

„Știam că vom întâlni un adversar care are un moral foarte bun, că are mulți jucători experimentați la acest nivel. Ne-am pregătit destul de bine în această săptămână, știind importanța meciului, dar, din păcate, nu am reușit să ne ridicăm la nivelul jocului. Am făcut multe greșeli, astfel că plecăm acasă fără niciun punct. Da, acest rezultat ne reduce mult șansele de a rămâne în Liga a 3-a, dar vom lupta până la capăt și vom vedea când se va termina ultima etapă ce vom face”, a declarat unul dintre antrenorii Kids Tâmpa, Ciprian Anghel.

CSO Plopeni – ACS Kids Tâmpa Brașov 2-0 (1-0)
Au marcat: C. Vlad (min. 40), Bucur (min. 55)

ACS Kids Tâmpa Brașov: Botiș – Sburlea, Cupu, Potecu (min. 75 Andrieș), Zota – Mitrică, Dima – Stoica (min. 45 Bugnar), Spătaru (min. 75 Dumitraș), Popa (min. 59 Kerekes)- Nechita
Antrenori: Vasile Tatarciuc, Ciprian Anghel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.