Înscrierile copiilor la grădiniță pentru anul școlar viitor încep în 31 mai 2021

Înscrierile la grădiniță pentru anul școlar 2021-2022 încep luni, 31 mai 2021, potrivit adresei nr. 28.269 din 27.04.2021 a Ministerului Educației, obținută de Edupedu.ro. Reînscrierile pentru copiii care frecventează deja grădinița vor începe cu două săptămâni mai devreme, din data de 17 mai 2021, mai arată documentul citat.

Anul trecut au fost introduse opțiunile de a trimite actele și cererea pentru înscriere/reînscriere prin e-mail și prin telefon, iar în acest an se păstrează aceste opțiuni pentru părinți, informează sursa menționată.

Potrivit documentului, părinții pot trimite datele necesare pentru înscriere și prin telefon sau e-mail. Toate grădinițele vor trebui să afișeze capacitatea și numărul de locuri aprobat prin planul de școlarizare. Unitățile private trebuie să precizeze și dacă sunt acreditate sau autorizate, se mai arată în document.

Citeste și:  Code for Romania reunește la București ONG-urile europene pentru prima inițiativă de observare independentă consolidată a alegerilor europarlamentare la nivelul UE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.