Înscrierile la grădiniţă SE AMÂNĂ din cauza epidemiei COVID-19

Prima etapă de înscriere la grădiniţă trebuia să înceapă în luna mai și, potrivit Ministerului Educaţiei, înscrierile se vor putea face şi online. Părinţii vor depune dosarele la unităţile de învătământ respectând normele de distanţare socială.
Înscrierile la grădiniţă pentru anul 2020-2021 se amână din cauza epidemiei cu noul coronavirus. Dacă în anii anteriori la această dată deja axista un calendar clar al înscrierilor, anul acesta părinţii încă nu au nicio veste de la Ministerul Educaţiei.
Prima etapă a înscrierilor în grădiniţe trebuia să înceapă în luna mai.

Ana locuieşte în Bucureşti şi are doi copii, un băieţel de 4 ani şi o fetiţă de doi ani. Are pregătite dosarele de înscrieri dar nu ştie încotro să o apuce cu ele.

Citeste și:  Retreat-ul "Calea Reconectării prin Iubire": O invitație la transformare personală și vindecare spirituală într-o eră de conștientizare

„Nu ştim nimic de la autorităţi, când vor începe aceste înscrieri. Cum vor fi ele? În mai deja trebuia să fie prima etapă de înscrieri, care acum nu mai are loc. Autorităţile nu au clarificat problema, iar eu sunt îngrijorată că nu vom mai prinde locuri”, a declarat Maria.

Calendarul trebuia anunţat de Ministerul Educaţiei şi adaptat în fiecare judeţ de către inspectoratele şcolare. Doar în Bucureşti ar trebui să fie înscrişi peste 20.000 de mii de copii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.