Inspectoratul General al Poliției Române a dăruit o diplomă polițiștilor brașoveni

A fi polițist înseamnă mai mult decât a exercita atribuții oferite de fișa postului. A fi polițist înseamnă ca dimineața, câteodată înainte de răsăritul soarelui, să îți părăsești locuința, familia, să îți lași copiii dormind, ca tu să mergi să fii în folosul comunității, să asiguri liniștea și siguranța tuturor cetățenilor, să contribui la realizarea unui mediu propice dezvoltării atât a copiilor tăi, cât și a copiilor oamenilor ce însumează o comunitate.

A fi polițist înseamnă să te pui de multe ori în pericol pentru a combate faptele antisociale realizate de oameni de rea-credință, pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, pentru a salva vieți.

A fi polițist înseamnă să nu îți vezi familia zile în șir, dar să te mulțumești cu gândul că faci asta pentru ei, dar mai ales pentru binele tuturor.

Citeste și:  Noutate pe piața muncii: persoanele fizice pot angaja și plăti legal personal pentru activitățile casnice. Prestatorii beneficiază de drepturi pe care le au și angajații

Astfel, cu prilejul atestării documentare a Poliției Române, activitatea polițiștilor din cadrul Inspectoratul de Poliție Județean Brașov a fost apreciată, prin dăruirea unei diplome din partea conducerii Poliției Române, aceasta fiind rezultatul unei munci asidue în folosul comunității, a eforturilor depuse de-a lungul timpului pentru îndeplinirea  obiectivului principal al poliției, acela de a fi în slujba cetățeanului, de a asigura ordinea și liniștea publică, de a apăra drepturile fundamentale ale populației și de a-i asigura acesteia liniștea în comunitate.

Primim cu onoare această diplomă și vă asigurăm că rămânem, permanent, în slujba cetățenilor și ne vom îndeplini cu responsabilitate și profesionalism atribuțiile deținute!„, se arată în comunicatul oficial.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.