Întreruperi de curent, weekendul acesta, în Bartolomeu

Locuitorii cartierului Bartolomeu se confruntă weekendul acesta cu mai multe întreruperi de curent. Societatea de Distribuție a Energiei Electrice Transilvania Sud, prin Sucursala Brașov, susține că, în perioada 12.09.2020 – 13.09.2020, se vor efectua lucrări de mărire a gradului de siguranță în alimentarea cu energie electrică.

Este vorba despre lucrările realizate în Stația de Transformare 110/20 kV Bartolomeu, situată în partea de Nord a Municipiului Brașov

Pentru că acestea nu se pot efectua fără scoaterea de sub tensiune a instalațiilor, se vor înregistra întreruperi în alimentarea cu energie electrică, în intervalul orar 4:00-6:00 și 18:00-21:00 atât sămbătă, 12.09.2020, cât și duminică, 13.09.2020.

„Ne cerem scuze pentru disconfortul provocat și vă asigurăm că unul dintre scopurile principale ale SDEE Transilvania Sud SA este asigurarea unor servicii de calitate, la parametri standardizați, tuturor utilizatorilor de energie electrică din zona sa de activitate”, se arată în comunicatul SDEE.

Citeste și:  Atelier axat pe implicarea directă a cetățenilor în gestionarea bugetului local și pe modul în care ideile brașovenilor pot deveni realitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.