Învață limba germană direct de la sursă: Centrul Cultural German organizează cursuri

Centrul Cultural German este o instituţie care şi-a făcut loc în ultimii 15 ani pe scena culturală a Braşovului. Muzică de toate genurile, expoziţii de artă sau documentare, spectacole de teatru, proiecţii de film contemporan, tineri autori germani care în acest răstimp au căpătat un renume şi nu în ultimul rând dans contemporan – acestea sunt tipurile de evenimente cu care Centrul Cultural German şi-a obişnuit în aceşti 15 ani publicul. Merită menţionate multe dintre proiectele derulate în acest răstimp: Zilele Culturii Germane, Festivalul de Teatru pentru Tineri EuroArt, Perform(d)ance – Zilele Dansului Contemporan,  expoziţiile de artă dedicate unor artiști renumiți precum Otto Dix sau Käthe Kollwitz și mulți alții, Zilele Filmului German, Săptămâna Cafenelelor, EcoArt, întâlniri cu autori germani precum Terezia Mora, Tilmann Ramstedt, Christian Haller, expoziția de arhitectură, spectacole de teatru, etc. În total peste 900 de evenimente în 15 ani, realizate toate în beneficiul publicului şi cu ajutorul multor parteneri cărora li se cuvin cuvinte de mulţumire.

Citeste și:  Retreat-ul "Calea Reconectării prin Iubire": O invitație la transformare personală și vindecare spirituală într-o eră de conștientizare

Anul 2019 este unul deosebit pentru Centrul Cultural German pentru că marchează aniversarea a 15 ani de activitate, un traseu parcurs cu succes de la înfiinţare până în prezent. Astăzi, Centrul Cultural German se mândreşte cu o şcoală de limbă germană respectată şi foarte căutată. Acreditat ca partener de cursuri al Goethe Institut, Centrul Cultural German asigură o pregătire de calitate celor care doresc să înveţe limba germană. Printr-o abordare modernă, bazată în primul rând pe comunicare, şi susţinută de materiale didactice şi echipamente dintre cele mai actuale şi eficiente, cursurile răspund nevoilor clienţilor săi, aceştia ajungând într-un timp scurt să comunice într-o limbă străină.

Citeste și:  Până pe 30 aprilie sunt deschise înscrierile pentru a obține un permis gratuit de călătorie cu trenul Discover EU

Până în prezent, peste 7500 de persoane au urmat cursurile Centrului Cultural German. Echipa sa, formată din profesori cu experienţă şi pregătiţi în reţeaua Goethe Institut, vă aşteaptă mereu într-o atmosferă plăcută şi relaxată. Celor care doresc să înveţe limba germană într-un mod autodidact, le stă la dispoziţie biblioteca de materiale didactice.

Nu în ultimul rând, Centrul Cultural German este dotat cu o bibliotecă pentru copii şi adulţi, în care puteţi găsi cele mai noi apariţii editoriale care au câştigat premii la târgurile de carte. Un loc aparte în calendarul Centrului îl ocupă programele pentru copii.

Centrul Cultural German este partener Goethe-Institut, ceea ce asigură un nivel ridicat al calităţii serviciilor sale. În acelaşi timp, instituţia de cultură se bucură şi de un parteneriat eficient cu firme private, care susţin în mod generos proiectele sale. Un permanent susținător al Centrului Cultural German este Consulatul General al Germaniei la Sibiu.

Citeste și:  Primăria Brașov a semnat contractul de lucrări pentru grădinița din Bartolomeu Nord. Este prima care se construiește în acest cartier în ultimii 100 de ani

Vă aşteptăm pe întreg parcursul anului la evenimentele noastre culturale, la bibliotecă şi la cursurile de limba germană.

Centrul Cultural German

Str. Lungă nr.31, Braşov

Tel: 0268.473104

cursuri@kulturzentrum-kronstadt.ro

cultura@kulturzentrum-kronstadt.ro

www.ccgbv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.