JAF ca-n codru la Sânpetru. Hoții, potoliți cu focuri de armă, după ce au furat o căruță de cartofi

Foto sugestiv

Polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Feldioara efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”furt calificat”.

În fapt, la data de 15 octombrie a.c., în jurul orei 20,30, în zona extravilană a localității Sânpetru, jud. Brașov, polițiștii au surprins două persoane care sustrăgeau cartofi. La vederea cadrelor de poliție, persoanele în cauză și-au asigurat scăparea, fugind pe câmp. Pentru prinderea acestora, au fost efectuate două focuri de avertisment în plan vertical, cu armamentul din dotare, iar ca urmare a acestei acțiuni a fost prins și identificat unul din cei doi autori, aceasta fiind un bărbat în vârstă de 34 ani.

Citeste și:  David Balogh și Lovegroove vor oferi un spectacol unic în Piața Sf. Ioan @ 20 iulie

La scurt timp, a fost identificat și depistat și al doilea autor, în persoana unui bărbat în vârstă de 44 ani.

Ca urmare a cercetărilor efectuate în cauză, polițiștii au constatat faptul că cei doi bărbați ar fi sustras cantitatea totală de 200 kg cartofi, aceștia urmând a fi transportați cu un atelaj hipo.

Întreaga cantitate de produse a fost confiscată și predată unui  reprezentant al societății păgubite.

Față de cei doi bărbați prinși în flagrant, a fost luată măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al  I.P.J. Brașov.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Citeste și:  Acțiune importantă de întreținere și verificare a traseelor montane din județ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.