Jandarmii brașoveni au donat sânge

„Donează sânge, salvează o viață’’- Jandarmii brașoveni donează sânge pentru semenii lor

Seria faptelor bune continuă! În data de 06.10.2020, încă 10  jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile ,,Burebista’’ Brașov s-au  prezentat la Centrul de Transfuzie Sanguină Brașov, pentru a contribui la creșterea șanselor de supraviețuire sau vindecare a persoanelor care depind de transfuzii sanguine, aceasta fiind a doua acţiune umanitară de donare de sânge organizată în anul 2020.

Jandarmii grupării mobile sunt parte a comunității și participă constant la campaniile sociale inițiate de diferiți reprezentanți ai societății civile, iar de această dată ne-am alăturat Arhiepiscopiei Sibiului-Protopopiatul Brașov, în efortul comun de a aduce speranță și încredere celor a căror viață depinde de un gest atât de simplu: acela de a dona sânge.

Citeste și:  Lidl organizează a zecea ediție a campaniei de colectare a alimentelor, un gest de solidaritate pentru comunitățile defavorizate

Şi în anii precedenţi, oamenii legii s-au implicat  în activităţi umanitare, astfel încât la nivelul instituţiei acest gest a devenit o tradiţie, având cadre care donează în mod regulat.

Prin aceste iniţiative dorim să sprijinim atragerea de noi donatori, dar şi fidelizarea celor care au mai donat,  lansând un îndemn pentru toţi membrii comunităţii să se alăture prin voluntariat  în astfel de acţiuni umanitare, în vederea acordării unui real ajutor persoanelor aflate în dificultate.

Solidaritatea oamenilor se vede şi prin fapte. Haideți să fim alături de aproapele nostru aflat în nevoie, să donăm sânge și să salvăm cât mai multe vieți !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.