Jandarmii brașoveni au găsit un copil care s-a pierdut de mama lui

Un copil de 5 ani din Brașov, care s-a rătăcit de mama lui în zona Piaței Astra, a fost găsit de jandarmii Brașoveni. Într-o clipă de neatenție a mamei copilul a dispărut.

Disperată femeia a cerut ajutorul unor jandarmi de la Gruparea Mobilă care se aflau în piața agro-alimentară pentru verificarea respectării normelor Covid.

Jandarmii au pornit imediat în căutarea copilului pe străzile adiacente pieței. La scurt timp, acesta a fost găsit și redat mamei lui.

„În data de 06 noiembrie 2020, în jurul orei 12.00, echipajul de Jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi ,,Burebista’’ Brașov, care executa o acțiune de prevenire și limitare a răspândirii virusului SARS COV2, în zona Pieței agroalimentare Astra, a fost alertat de către o femeie ce le-a comunicat faptul că fiul ei, în vârstă de 5 ani, a dispărut de lângă ea. Jandarmii s-au mobilizat și au pornit în căutarea copilului. Aceștia s-au împărțit în doua echipe și au pornit pe străzile din apropierea pieței, ținând legătura în mod permanent cu mama.
După doar 20 de minute de căutări copilul a fost găsit teafăr, dar speriat, în zona stației RAT Someșului. În cele din urmă, copilul a revenit în brațele mamei, care le-a mulțumit jandarmilor pentru promptitudinea și operativitatea de care au dat dovadă”, se arată în comunicatul Jandarmeriei Brașov.

Citeste și:  Titlul GUINNESS WORLD RECORDS™ pentru cea mai mare dioramă din piese LEGO din lume

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.