Jocuri bune, dar rezultate nefavorabile pentru juniorii de U17 şi U19 de la FC Braşov

Debut nefast al sezonului de primăvară pentru juniorii de la FC Braşov în Campionatul National de Under 19 şi Under 17. Chiar dacă au făcut meciuri bune, ambele echipe au pierdut la limită partidele disputate acasă în compania celor de la CSS Târgovişte. Meciurile au contat pentru etapa a 5-a din play-off.
Juniori de U19 au cedat cu scorul de 1-2 după un meci foarte bun. Chiar dacă scorul este nefavorabil braşovenilor, jocul a fost unul bun, stegarii jucând de la egal la egal cu echipa de pe primul loc. Doar câteva greşeli personale au făcut ca scorul să fie în favoarea târgoviştenilor. De menţionat că la braşoveni au jucat Alex Mitroi, cel care a şi marcat golul nostru, dar şi Răzvan Iorga, componenţi ai echipei de seniori a FC Braşov.


“Am jucat de la egal la egal cu liderul! Din păcate greșelile personale au făcut ca azi să nu obținem un rezultat favorabil! Mulțumesc celor doi jucători care fac parte din lotul echipei mari pentru efortul și implicarea lor.”, a spus la finalul meciului Laurian Păun, antrenorul de la U19.
Meciul a fost început în formula: Sandor, Tista, Bularca, Biro, Manta, Maxim, Mitroi, Iorga, Pîrvu, Solovăstru şi Rezmeriţă. Rezerve au fost: Cojocaru, Filipescu, Dragotă, Cardoş, Lupu şi Sebe.
La Under 17 braşovenii au pierdut cu 0-1, după un joc în care tinerii noştri au fost total peste adversari, însă nu au reuşit să înscrie.


“A fost un meci, total la discreția noastră. Din păcate indecizia în fața porții și neșansa au dus la acest rezultat! Am întâlnit o echipă care a practicat un anti-fotbal total, mingi degajate din minutul 1, dar astăzi s-a potrivit acea zicală “scopul scuză mijloacele”. Vreau să felicit toți jucătorii pentru dăruirea din teren. Au dat tot ce au putut! Trebuie să ne antrenăm și mai mult, numai așa vor veni și rezultatele așteptate!”, a spus la finalul meciului Levente Mihok, antrenorul de la Under 17.


Pentru acest meci Levi Mikok s-a bazat pe: Florescu, Păscută, Asalos, Ghioc, Gavrilă, Sima, Popescu, Toderaşcu, Pandele, Tufă şi Szabó. Au mai intrat Szasz, Frumosu, Tudose şi Pătrașcu.
După 5 etape din play-off-ul Campionatului Naţional, FC Braşov U17 ocupă lacul 3 în clasament, iar echipa de U19 locul 5.


Etapa viitoare cele două echipe joacă tot acasă cu loturile celor de la Chindia Târgovişte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.