Judecătorii braşoveni se tem să dea o sentinţă în dosarul ‘Skoda’: Pronunţarea pentru Scripcaru amânată a zecea oară

Incredibil dar adevărat, judecătorii Tribunalului Braşov au amânat din nou sentinţa în dosarul ”Skoda” în care primarul Braşovului George Scripcaru şi Cristian Radu, fostul director al Regiei Autonome de Transport Braşov (transformată între timp în societate comercială), au fost trimişi în judecată pentru fapte de corupţie.
Este deja a zecea amânare consecutivă. Fapt fără precedent la instanţele din Braşov. Astfel, reamintim lungul şir al amănărilor acestei pronunţări date de Tribunalul Braşov, cărora, probabil, chiar şi judecătorii le-au pierdut şirul: astfel, prima amânare a fost dată pe 27 februarie, apoi pe 13 martie, 27 martie, 10 aprilie, 24 aprilie, 6 mai, 14 mai, 27 mai, 10 iunie și, în sfârşit, amânarea de astăzi.Noul termen al pronunţării a fost stabilit pentru 1 iulie.

Citeste și:  Ilie Năstase vine la Brașov pentru premiera documentarului NASTY! Astăzi, la Cinema One și Cinema City

Primarul Braşovului, George Scripcaru mai este judecat într-un dosar, tot pentru fapte de corupţie, respectiv Dosarul „Termoficarea” care se judecă, tot astăzi, la Curtea de Apel Braşov.
Un alt dosar în care George Scripcaru apare în calitate de inculpat este dosarul „Farmacia”, în care în care coinculpat este fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Braşov, Aristotel Căncescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.