Jumătate de milion de euro, investit de către Universitatea Transilvania, în ideile studenților din cadrul competiției „Fii în centru!”

Jumătate de milion de euro a fost suma cheltuită de Universitatea Transilvania din Brașov pentru a susține ideile studenților în cadrul competiției „Fii în centru!”. Pe lângă achiziționarea resurselor necesare, o parte din bani au fost destinați și burselor pe care studenții le-au primit. În acest moment, toate aceste proiecte sunt finalizate și implementate în cadrul Universității.

Printre proiecte se numără: realizarea unui robot care curăță și dezinfectează sălile de curs și holurile clădirii, realizarea unor carduri virtuale pentru toții studenții UNITBV, cu ajutorul cărora studenții au acces la bibliotecă, în cămine sau își pot ține evidența prezențelor. De asemenea au fost create diverse tutoriale pe manechine de simulare a manevrelor medicale și au fost achiziționate manechine pentru acest scop, ori au fost create aplicații care vin în sprijinul studenților și cadrelor didactice.

Citeste și:  Creșa Brașov promovează educația pentru mediu prin "Săptămâna Verde"

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.