JUNIOR MUSIC FEST ediția a V-a, în weekend, la Brașov

În acest weekend va avea loc la Sala Patria – Filarmonica Brașov, a V-a ediție a Festivalului de muzică pop pentru copii și adolescenți JUNIOR MUSIC FEST, organizat de Asociația Kids Music Production în parteneriat cu Primăria Municipiului Brașov, un proiect co-finanțat din Bugetul Local al Municipiului Brașov.
Peste 120 de concurenți din toate colțurile țării, un Juriu de calibru format din Aurelian Temișan, Luminița Anghel, Monica Davidescu, Ciro de Luca și Nicole Cherry, premii atractive, recitalurile invitaților, vor transforma Brașovul în acest weekend într-o lume de poveste. În prima zi, pe 05 octombrie, începând cu ora 10,00, va avea loc concursul, festivalul fiind structurat pe opt categorii de vârstă, cuprinse între 05 și 18 ani. Vor fi acordate note la vedere după evoluția fiecărui concurent. Cea de-a doua zi, pe 06 octombrie, începând cu ora 11,00, va avea loc Gala Laureaților și recitalurile membrilor juriului, precum și a câștigătorului ediției a IV-a a festivalului.
Intrarea este liberă. Valoarea proiectului este de 48.735 de lei, din care, cofinantarea Primariei Brașov, prin Ghidul de finanțare al Proiectelor Culturale, este de 35.535 lei

Citeste și:  Craft Show. Ateliere demonstrative de meșteșuguri casnice - țesut și cusut, la Brașov

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.