Juniorii de la FC Braşov, de Under 16, petrec Crăciunul pe primul loc în clasamentul Ligii Elitelor. În ultimul meci din acest an au trecut 1-0 de Kids Tâmpa

Juniorii de Under 16 de la FC Braşov sunt tot mai aproape de câştigarea seriei şi accederea în semifinalele Ligii Elitelor. Astăzi, tinerii braşoveni au câştigat cu 1-0 derby-ul braşovean disputat contra celor de la Kids Tâmpa, meci ce a contat pentru etapa a 4-a din play-off. Singurul gol al partidei a fost marcat de Robert Moroe din lovitură de la 11 metri.
„O victorie meritată, muncită, pe un teren foarte greu. Am controlat jocul de la un capăt la altul, mai ales în repriza a 2-a, atunci când am avut superioritate în teren. Iar am ratat foarte multe ocazii de gol dar baieţii au crezut în victorie până în ultimul minut, lucru ce s-a şi întamplat, marcând în minutul 90 din penalty golul victoriei.”, au spus la finalul meciului Ionuţ Mitroi şi Marian Cristescu, antrenorii de la U16.


A fost ultimul meci din acest an, urmează o binemeritată vacanţă pentru tinerii fotbalişti. Braşovenii aşteaptă vacanţa ne iarnă neînvinşi, nici în partea de campionar regular, nici acum, până la jumătatea turului din play-off.


„Îi felicităm pe băieţi pentru acest meci cât şi pentru tot parcursul din acest sezon. Urmează vacanţa de iarnă după care o perioadă de pregătire foarte bună pentru a fi şi mai puternici din toate punctele de vedere. Pentru a gestiona foarte bine şi avantajul punctelor în clasament faţă de echipele de pe locurile 2 şi 3. Asta pentru a ne îndeplini obiectivul, acela de a câştiga seria şi a merge la turneul final.”, au mai spus Ionuţ Mitroi şi Marian Cristescu.


Antrenorii braşoveni au început acest meci în formula: Andrei Chiriac, Emre Sezer, Robert Pandele, Alexandru Dascălu, Eduard Chelaru, Alexandru Vajoi, Manuel Răuţă, Sebastian Racz, Marco Popescu, Vlad Cioriia şi Octavian Oprea. Rezerve pentru acest meci au fost: Răzvan Cojocaru, Mattia Galliano, Bogdan Racz, Sebastian Popescu, Robret Moroe, Dario Lazăr, Gabriel Andon şi Cezar Ciucă.


După patru etape disputate în play-off-ul Ligii Elitelor Under 16, juniorii braşoveni sunt pe primul loc, detaşat, cu 35 de puncte acumulate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.