Kids Tâmpa Brașov a castigat Sibba City of Dance 2021

ACS Kids Tâmpa Brașov este campioana ediției 2021 a concursului Sibba City of Dance, un concurs internațional puternic, ce a avut loc în weekend. Pregătite de Ana Lita, fetele în alb și albastru au avut o evoluție foarte bună, atât în concursul pe echipe, cât și la individual, unde au reușit să se claseze pe primul loc.
Ana Dance ACS Kids Tâmpa Brașov (numele folosit pentru competiții) a fost cea mai bună trupă din concurs la secțiunea „Dans de caracter” cu formație, reușind să depășească alte 7 echipe. La individual, elevele Anei Lita au participat la secțiunea „Dans modern”, având o evoluție apreciată de juriu, care nu a reușit să le departajeze, astfel că ambele fete de la clubul de sub Tâmpa au primit locul 1 (Iulia Isopescu și Cătălina Micle). O performanță remarcabilă, având în vedere că au avut în față o concurență serioasă, numai puțin de 23 de sportive fiind în concurs.

Citeste și:  Brașoveanul Ovidiu Gârbacea onorat cu Ordinul Excelență Olimpică de către COSR

„Am o echipa minunată de care sunt tare mândră! Este cea de-a doua competiție internaționala pe care o câștigăm! Una foarte dificilă. Din punctul meu de vedere Sibba, este o întrecere etalon, care a adus concurenți foarte valoroși, iar nivelul a fost unul ridicat. Chiar dacă experiența noastră este una mică, am demonstrat că putem face lucruri frumoase și că avem ceea ce ne trebuie pentru a obtine rezultate importante. Ambiția, pasiunea, dar mai ales munca noastră de la fiecare antrenament s-au văzut la Sibba, iar rezultatul obținut nu poate decât să ne dea speranță pentru viitor”, a declarat Ana Lita.

Antrenorul de la Kids Tâmpa a mai adăugat: „Ne dorim să revenim pe scenă cu dans, cu public, cu aplauze și cu emoția actului artistic. Așteptăm cu nerăbdare acel moment. Până atunci vom sărbători acest rezultat, dar vom munci și mai mult pentru a deveni și mai buni. Am încercat să le învăț pe fete că unitatea de grup este foarte importantă. Dacă nu există unitate este foarte greu să ajungi la performanță. În momentul de față, cultura, arta, sportul, joacă un rol fundamental în dezvoltarea unui caracter puternic. Cu cât înțelegem mai repede și mai bine asta, cu atât putem avea un viitor mult mai frumos”.

Citeste și:  Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă remarcabilă în Arabia Saudită

Sibba City of Dance 2021 a adunat la start peste 50 de școli de dans din 9 țări: Polonia, Cehia, Slovenia, Bulgaria, Ungaria, Republica Moldova, Serbia, Italia și România.

ACS Kids Tâmpa Brașov a participat cu următoarele fete: Antonia Catană, Denisa Tamaș, Cătălina Micle, Maya Chiș, Maria Moise, Lorena Ciobanu, Sofia Pomer, Iulia Isopescu, Ioana Zaharia, Ștefania Zaharia, Cosmina Bucur.

Următoarea competiție pentru Kids Tâmpa Brașov este New Star Festival București, pe 26 și 27 iunie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.