Kids Tâmpa Brașov U19, prima victorie în Liga Elitelor

ACS Kids Tâmpa Brașov U19 a reușit să câștige primul meci din sezonul 2020/2021 al Ligii Elitelor. „Urșii” s-au impus, cu 3-0, acasă, împotriva celor de la ACS Sport Team București. Golurile brașovenilor au fost semnate de Necula (2) și Sburlea.
„Am făcut un meci bun, cursiv, care ne-a adus prima vitcorie din acest sezon. Am reușit să mai eliminăm din greșelile personale din ultimele meciuri și asta s-a văzut în evoluția noastră per total. Băieții au prins mai multă încredere în ei și au arătat că știu să joace un fotbal frumos. Sperăm ca acest joc să fie un punct de referință pentru noi și să creștem atât ca evoluție, cât și ca rezultate”, a declarat unul dintre tehnicienii „alb-albaștrilor”, Ciprian Anghel.
Din păcate, ACS Kids Tâmpa Brașov U17, echipă antrenată de Florin Nistoroschi și Ovidiu Mihai, a pierdut disputa de acasă contra celor de la Sport Team București. Gazdele au fost învinse cu 2-1, singurul lor gol fiind marcat de Spătaru.
În etapa următoare, programată pe 1 noiembrie, Kids Tâmpa se va deplasa la Sf. Gheorghe, pentru două dispute contra celor de la Sepsi OSK.

Citeste și:  Mai sunt 3 zile până când brașovenii își vor cunoaște campionii, în cadrul galei de premiere a performanței sportive

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.