Kids Tâmpa, debut de campionat cu o victorie în derby

CS Kids Tâmpa Brașov a debutat cu dreptul în noul sezon de Liga a 3-a. „Urșii” s-au impus acasă, cu 3-1 (1-1), pe Stadionul Tineretului, în derby-ul cu SR Brașov. Elevii lui Ciprian Anghel și Vasile Tatarciuc au început bine meciul, reușind sa deschidă rapid scorul, în minutul 3, prin Sburlea, care a reluat cu capul în plasă, din 6 metri, o minge centrată de Dima. Scorul pauzei a fost 1-1 după ce Savu a egalat în minutul 42 la o nesincronizare a apărării gazdelor. La câteva minute de la reluare „urșii” au preluat din nou conducerea pe tabelă, Bugnar înscriind din câțiva metri. Același Bugnar a stabilit rezultatul final în minutul 80.

Citeste și:  Festivalul Filmului European ajunge în luna mai la Brașov

„O victorie meritată pentru noi, una care ne dă moral. Un succes muncit. Ne bucurăm pentru acest lucru și urmează să ne pregătim cât mai bine pentru meciul din etapa a doua. Pot să să spun că azi am avut un joc bun, dar mai avem mult de muncit”, a declarat Vasile Tatarciuc.

Celalalt antrenor principal al echipei de pe ICIM, Ciprian Anghel, a spus: „Ne bucurăm că am reușit să câștigăm. Am debutat cu dreptul în noul sezon și sperăm ca această victorie să ne dea încredere și să reușim să adunăm cât mai multe puncte. Un joc bun, dar mai este de lucrat la anumite aspecte, însă pe parcurs o să reușim să le punem la punct”.

Citeste și:  Moda Eco-friendly: branduri sustenabile pe care să le porți în 2024

„Este primul sezon când plecăm cu dreptul în campionat și sperăm să fie de bun augur și să nu mai avem acele emoții pe care le-am avut în finalul campionatului trecut. De asemenea, vrem să arătăm că acest proiect, ACS Kids Tâmpa Brașov, este unul foarte serios și de viitor”, a precizat și Nicu Văduva, managerul clubului ACS Kids Tâmpa Brașov.

ACS Kids Tampa Brașov – SR Brașov 3-1 (1-1)
Au marcat: Sburlea (min. 3), Bugnar (min. 53, 80)/Savu (min. 42)

ACS Kids Tampa: Alexa – Stoica (min 75 Vlad), Potecu, (min 90 Cupu), Sburlea, Negotei – Moldovan, Dima (min 90 Vasu) – Zota, Bugnar, Garvalov (min. 57 Plaiasu) – Kerekes
Antrenori: Vasile Tatarciuc, Ciprian Anghel

Citeste și:  Retreat-ul "Calea Reconectării prin Iubire": O invitație la transformare personală și vindecare spirituală într-o eră de conștientizare

Înaintea startului jocului cu SR, componenții Kids Tâmpa au ținut să-și arate susținerea (printr-un banner – foto) pentru colegul lor, Tudor Tenică, fotbalist ce a suferit o accidentare serioasă, care-l va ține o bună perioadă departe de gazon.

În runda următoare, Kids Tampa va juca în deplasare, cu CS Paulesti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.