Kids Tâmpa, înfrângere acasă cu Sepsi Sf. Gheorghe 2

ACS Kids Tâmpa Brașov a pierdut, 2-5 (1-4), partida de pe propriul teren cu Sepsi OSK Sf. Gheorghe 2, contând pentru etapa a 2-a a seriei a 5-a a Ligii a 3-a. Cele două goluri ale „urșilor” au fost marcate de Kerekes.

„A fost un meci care s-a «rupt» în secunda 11, atunci când am luat primul gol. De fapt, am început această partidă de la 0-1. Din acel moment am picat total ca încredere, dar și ca joc, astfel că era greu să sperăm la ceva mai mult. Trebuie să fie o lecție pentru noi aceste două jocuri, cel de la Tg. Secuiesc și cel de astăzi, din care să tragem învățămintele de rigoare și să începem să adunăm puncte. Ne aflăm într-o situație dificilă, dar e bine că suntem în debut de sezon și mai putem repara lucrurile. Este însă foarte important să arătăm cu totul și cu totul altceva începând de etapa viitoare”, a declarat unul dintre antrenorii Kids Tâmpa Brașov, Ciprian Anghel.

Citeste și:  Peste 400 dintre cei mai puternici cicliști din Europa sunt așteptați la primul Campionat European de Mountain Bike din România

ACS Kids Tâmpa Brașov – Sepsi Osk Sf. Gheorghe 2 2-5 (1-4)

Kids Tâmpa Brașov: Câșlariu – Popa, Mihăilă, Andrieș (Goșman), Enache – Mitrică (Opra), Moldovan – Dumitraș (Spătaru), Kerkes, Zota – Moroie (Dima)

În runda următoare, Kids Tâmpa Brașov va juca la Sibiu, contra celor de la AFC Hermannstadt 2. Meicul este programat pe 10 septembrie, cu începere de la ora 17:00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.