Kids Tâmpa, înfrângere cu FC Pucioasa

ACS Kids Tâmpa Brașov a disputat sâmbătă, un meci amical, în deplasare, contra unei alte echipe de Liga a 3-a, AS FC Pucioasa (seria a 6-a). Partida, care s-a încheiat 4-2 (3-0) pentru gazde, a fost una de luptă, vremea foarte rece afectând serios gazonul, dar și posibilitățile de exprimare ale fotbaliștilor celor două echipe. Pentru gruparea brașoveană au marcat Mureșan și Marin.

„A fost un meci bun de verificare, deși vremea nu ne-a ajutat prea mult. Ne-am prezentat la meci, deși avem foarte mulți jucători accidentați. Am vrut să ne testăm cu o echipă mai aproape de nivelul nostru, pentru a vedea ce mai avem de pus la punct în vederea startului părții a doua a campionatului. Data primului meci oficial din 2021, cel la la Râșnov, cu Olimpic Cetate, se apropie cu pași repezi, astfel că trebuie să tragem tare pentru a fi în cea mai bună formă”, a declarat unul dintre antrenorii principali ai „urșilor”, Ciprian Anghel.

Kids Tâmpa Brașov a început meciul de la Pucioasa cu: Baragoană – Gugu, Cupu, Mihăilă, Andrieș, Antone, Marin, Mureșan, Tenică, Crihan, Moroie. În partea a doua au mai intrat Câșlariu și Radu.

Următoarele teste pentru gruparea de la poalele Tâmpei sunt programate pe 20 februarie cu Corona Brașov și pe 6 martie cu Sepsi OSK Sf. Gheorghe 2, ambele colege de serie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.