Kids Tâmpa, înfrângere într-un amical cu Corona Brașov

ACS Kids Tâmpa Brașov a pierdut meciul amical disputat sâmbătă, pe Stadionul ICIM, contra colegei de serie, Corona Brașov. „Urșii” au fost învinși cu 6-0 (3-0), de liderul din Seria a 5-a a Ligii a 3-a, la capătul unei dispute în care s-a văzut diferența de experiență.

„Un joc bun de pregătire, contra unei echipe mare favorită la promovarea în Liga a 2-a. Experiența, dar și luciditatea mai mare în fața porții a adversarului au făcut diferența. Chiar dacă am pierdut, au fost și aspecte pozitive în acest meci. O să încercăm să le valorificăm și să creștem în joc, mai ales că nu mai este mult timp și se va relua campionatul”, a declarat unul dintre „principalii” Kids Tâmpa, Ciprian Anghel.

Antrenorii „alb-albaștrilor” au folosit următorii jucători în testul contra Coronei: Botiș (Câșlariu, Baragoană) – Popa (D. Mureșan), Andrieș, Mihăilă, Enache (Bundea) – Țuțu (Marin), Moldovan – Antone (Bugnar), Garvalov (Mardale), Tenică (Crihan) – A. Mureșan.

Pentru Kids Tâmpa urmează încă două jocuri de verificare, contra celor de la U19, pe 27 februarie și împotriva unei alte colege de serie, Sepsi OSK Sf. Gheorghe 2, pe 6 martie.
Primul meci oficial este programat pe 13 martie, la Râșnov, cu Olimpic Cetate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.