Kids Tâmpa, o ultimă repetiție înaintea startului de campionat

ACS Kids Tâmpa Brașov a remizat, 3-3 (0-2), în deplasare, cu KSE Tg. Secuiesc, în ultimul meci amical de dinaintea reluării campionatului. Un ultim test în care „urșii” lui Vasile Tatarciuc și Ciprian Anghel au căutat să efectueze ultimele reglaje în vederea debutului sezonului de primăvară. Toate cele trei goluri ale brașovenilor au fost marcate de Vadim Covalciuc.

„Un test în care am încercat să vedem la ce nivel am ajuns după perioada de pregătire. O ultimă oportunitate de a face reglaje în jocul nostru în vederea meciurilor de campionat. Am folosit și o echipă foarte tânără, cu jucători de 2006 sau chiar 2007. Băieții s-au mișcat bine. Mai sunt câteva mici lucruri de pus la punct, dar le vom rezolva până la ora meciului cu Blejoi”, a declarat unul dintre „principalii” Kids Tâmpa, Vasile Tatarciuc.

Citeste și:  Cetățuia Brașovului se redeschide în Săptămâna Luminată

Tatarciuc și Anghel au folosit următorii jucători: Alexa (Drăghici min. 65) – Sburlea, Cupu, Bordea (Grideanu min. 55), Zota (Andries min. 35) – Moldovan (Ungureanu min. 55), Șerban – Garvalov (Bugnar min. 50), Covalciuc, Plăiașu (Tenică min. 70) – Kerekes (Baican min. 55).
Kids Tâmpa va juca sâmbătă, 11 martie, de la ora 15:00, acasă, cu CS Blejoi, într-un meci din etapa a 16-a a Ligii a 3-a seria C5.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.