Kids Tâmpa s-a impus la Sf. Gheorghe, în fața „satelitului” lui Sepsi


ACS Kids Tâmpa Brașov a câștigat cu 3-2 (1-1), partida din deplasare cu Sepsi OSK 2 Sf. Gheorghe din ultima etapă a anului 2022 în Liga 3 seria C5. Gazdele au deschis rapid scorul în minutul 2, după care „urșii” au egalat în minutul 39, prin Sburlea. Intrat la pauză, Bugnar a reușit să-i ducă pe brașoveni în avantaj în minutul 48, pentru ca Sepsi să egaleze în mintul 70. Kids Tâmpa a dat lovitura la Sf. Gheorghe prin Nechita, care a înscris în prelungiri.

„O adevărată gură de oxigen pentru noi. Am început iar meciul de la 0-1, după care am egalat pe final de repriză. În repriza a doua am fost noi cei care am intrat mai bine, cu un gol rapid. Din păcate, gazdele au profitat de o nesincronizare la o fază fixă și ne-au egalat. Se pare însă că norocul s-a întors de partea noastră pentru că am reușit să câștigăm la ultima fază. Dacă până acum am pierdut multe puncte în prelungiri, iată că acum am reușit să câștigăm. O victorie meritată, care ne dă un moral mai bun acum pe final de an. Avem toată perioada de pregătire să punem la punct aspectele mai puțin bune din jocul nostru, ca să ne prezentăm în cea mai bună formă în sezonul de primăvară”, a declarat unul dintre antrenorii Kids Tâmpa, Ciprian Anghel.

Citeste și:  Performanțe de excepție pentru juniorii Clubului Sportiv Dinamo București - Centrul Sportiv Brașov, la Campionatele Naționale de Copii și Juniori

Sepsi OSK 2 Sf. Gheorghe – ACS Kids Tâmpa Brașov 2-3 (1-1)

Au marcat pentru Kids Tâmpa: Sburlea (min. 39), Bugnar (min. 48), Nechita (min. 90+3)

ACS Kids Tâmpa Brașov: Alexa – Andrieș (min. 46 Garvalov), Cupu, Potecu, Sburlea – Dima, Șerban (min. 46 Bugnar) – Stoica, Moldovan, Clinci – Nechita.

Antrenori: Vasile Tatarciuc, Ciprian Anghel

Antrenor cu portarii/Team manager: Ionuț Murariu

Preparator fizic: Eusebiu Velea

Liga a 3-a se întrerupe până pe 11 martie, când Kids Tâmpa va primi vizita celor de la CS Blejoi. „Urșii” ocupă locul 9 în seria C5, cu 15 puncte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.