Kids Tâmpa, test nereușit cu Olimpic Zărnești

ACS Kids Tâmpa Brașov a pierdut, 2-4, meciul amical disputat contra colegei de serie din Liga a 3-a, Olimpic Zărnești. O primă înfrângere pentru „urși” în 2023, care a scos în evidență aspectele unde mai este loc de îmbunătățit.

„O partidă care a fost decisă de atitudine, de implicare. Capitole la care am suferit mult. Dacă vom arăta aceeași atitudine și în campionat, ne va fi foarte dificil să obținem puncte. Dar mai avem trei săptămâni până la reluarea Ligii a 3-a și putem lucra la toate aspectele care nu sunt ceea ce trebuie”, a declarat Vasile Tatarciuc, unul dintre antrenorii principali ai Kids Tâmpa Brașov. Golurile „urșilor” în amicalul contra zărneștenilor au fost marcate de Nechita și Bordea.

Vasile Tatarciuc și Ciprian Anghel au folosit următorii jucători:

Citeste și:  Tradiții Pascale la Reduta: Expoziție de ouă încondeiate și icoane pe sticlă și atelier cu meșter popular, miercuri, 24 aprilie

Kids Tâmpa – repriza 1: Alexa – Sburlea, Bordea, Cupu, Negotei – Șerban, Moldovan – Stoica, Covalciuc, Garvalov – Nechita

Kids Tâmpa – repriza a 2-a: Drăghici – Andrieș, Bordea, Potecu, Negoyei (Zota) – Dima, Ungureanu – Bugnar, Vlad, Plăiașu (Goșman) – Clinci (Baican).

Pentru Kids Tâmpa Brașov mai urmează altă două jocuri de verificare, în următoarele două weekend-uri, cu Ciucaș Tărlungeni și KSE Tg. Secuiesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.