Kids Tâmpa U15, calificare în optimile Cupei României

ACS Kids Tâmpa Brașov U15 s-a calificat în optimile Cupei României după ce a învins, în deplasare, cu 3-0 (3-0), pe CSS Târgoviște. Cu biletele asigurate pentru sferturile sezonului în Liga Elitelor, „urșii” antrenați de Cristian Cristea și Adrian Hîrlab au reușit să treacă mai departe și în Cupa României. Brașovenii s-au impus la scor, în fața CSS Târgoviște, după un meci foarte bun, mai ales în prima repriză, când au înscris toate golurile prin Grideanu, Dinka și Mihăescu.
„Am avut un început de meci bun, în care am reușit să marcăm repede de două ori, în minutele 1 și 8, ușuruându-ne astfel foarte mult partida. Apoi, în minutul 20 a venit și golul lui Mihăescu care a afectat și mai mult moralul adversarilor. Ne bucurăm foarte mult pentru această calificare în optimi și sperăm să ajungem cât mai sus în Cupa României. De asemenea, a fost un test util înaintea fazei sferturilor din Ligii Elitelor”, a declarat Cristian Cristea.

Luni, la sediul FRF, va avea loc ședința în care se vor stabili adversarii Kids Tâmpa în sferturile Ligii Elitelor, urmând ca meciurile să se dispute în perioada 8-12 aprilie. De asemenea, faza optimilor a Cupei României este programată pe 17 aprilie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.