Kids Tâmpa U15, calificare în sferturile Cupei României

ACS Kids Tâmpa Brașov s-a calificat în sferturile Cupei României U15 după ce a trecut, în faza optimilor, de Petrolul Ploiești. „Urșii” pregătiți de Cristian Cristea și Adrian Hârlab s-au impus cu 2-0, la Brazi, în fața „galben-albaștrilor”, grație unei „duble” semnate de Mihăescu.

„Un meci pe care l-am câștigat mai clar decât arată scorul. Deși am avut câțiva jucători indisponibili, copiii s-au mobilizat exemplar și au reușit această calificare frumoasă. Au arătat că locul în primele 8 echipe din țară este pe deplin meritat și sperăm ca aceasta serie de rezultate bune să continue”, a declarat Adrian Hârlab.

Kids Tâmpa U15 este calificată de asemenea între cele mai bune 8 echipe din țară și în Liga Elitelor. Tragerile la sorți pentru fazele finale ale Ligii Elitelor U15, dar și Cupei României U15 vor avea loc luni, 18 aprilie, la sediul FRF.

Citeste și:  Performanțe de excepție pentru juniorii Clubului Sportiv Dinamo București - Centrul Sportiv Brașov, la Campionatele Naționale de Copii și Juniori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.