Kids Tâmpa U16 merge în sferturile Cupei Elitelor


ACS Kids Tâmpa Brașov a reușit să obțină calificarea în sferturile Cupei Elitelor, după ce a dispus, cu 1-0, acasă, de CSA Steaua București. Singurul gol al partidei a fost reușit de Horia Grideanu.


Un joc dificil, cu un adversar bun, care ne-a pus probleme. Mă bucur pentru băieți, pentru că au arătat atitudine, dorință și ambiție. A fost un joc bun făcut de echipa noastră, dar mai avem multe de pus la punct. Urmează o binemeritată pauză, în care trebuie să stabilim strategia pentru sezonul de primăvară. Îi felicit pe copii pentru ce au făcut în această toamnă aglomerată și sperăm să creștem în evoluție, în organizare, în exprimare în partea a doua a sezonului”, a declarat antrenorul „urșilor”, Ovidiu Mihai.

Citeste și:  Brașoveanul Ovidiu Gârbacea onorat cu Ordinul Excelență Olimpică de către COSR


Mihai a început jocul cu CSA Steaua cu: Lazăr – Bordeanu, Petrea, Marin, Grideanu, Barnea, Ungureanu, Daraban, Tirpe, Mihăescu, Hornet. Au mai intrat: Bobaru, Ichim, Necșuță, Ungur, Giurgiu.
În ultima etapă din acest an în Liga Elitelor, Kids Tâmpa U16 a fost învinsă, cu 2-0, în deplasare, de liderul FC Bacău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.