Kids Tâmpa, victorie cu Ciucaș Tărlungeni

ACS Kids Tâmpa Brașov s-a impus, cu 2-0 (1-0), în fața celor de la Ciucaș Tărlungeni, în penultimul meci de verificare de dinaintea reluării Ligii a 3-a. Jucătorii antrenați de Vasile Tatarciuc și Ciprian Anghel au avut o evoluție bună, cu două goluri reușite de Nechita și Clinci, dar și cu alte ocazii la poarta grupării din Tărlungeni.

„Un joc care ne aduce mai aproape de ceea ce vrem să fim în partea a doua a campionatului. Mai sunt reglaje de făcut, dar mai avem două săptămâni să ne punem la punct jocul și să începem cu încredere sezonul de primăvară”, a declarat unul dintre antrenorii „urșilor”, Ciprian Anghel.

Tatarciuc și Anghel au folosit următoarea echipă: Alexa – Sburlea, Potecu, Cupu (min. 46 Andrieș), Negotei – Dima (min. 50 Ungureanu), Moldovan – Zota (min. 50 Clinci), Covalciuc, Kerekes (min. 50 Bugnar) – Nechita.
Ultimul test pentru „urși” înaintea reluării Ligii a 3-a este programat weekend-ul următor, cu KSE Tg. Secuiesc. Kids Tâmpa Va juca primul meci oficial din 2023 pe 11 martie, acasă, cu CS Blejoi.

Citeste și:  Brașoveanul Ovidiu Gârbacea onorat cu Ordinul Excelență Olimpică de către COSR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.