Kids Tâmpa, victorii în primele teste din 2023

ACS Kids Tâmpa Brașov a început cu dreptul seria jocurilor amicale din 2023. Elevii lui Vasile Tatarciuc și Ciprian Anghel au disputat două partide de verificare, fiecare de câte 60 de minute, împotriva Kids Tâmpa Liga de Tineret, respectiv Kids Tâmpa U17 (participantă în Liga Elitelor), ambele câștigate cu 2-1.

În disputa contra Kids Tâmpa LT, Nechita a marcat ambele goluri, în vreme ce Fâșie a semnat reușita formației lui Florin Nistoroschi. În cealaltă partidă, contra Kids Tâmpa U17, pentru „urși” au marcat Cupu și Moldovan, iar golul echipei antrenate de Liviu Negoiță a fost înscris de Horjea.

„Au fost două teste foarte bune, ca de început de pregătire. Am urmărit să vedem care este nivelul băieților, mai ales din punct de vedere fizic. Avem mult de lucru. Sunt multe aspecte unde trebuie să găsim variante mai bune în exprimarea noastră, dar este de-abia începutul pregătirilor, astfel că avem timp suficient ca să identificăm soluțiile cele mai bune”, a declarat unul dintre tehnicienii „urșilor”, Ciprian Anghel.

Kids Tâmpa L3 – Kids Tâmpa LT 2-1

Citeste și:  Atenție drumeți montani! Munții Făgăraș îngheață - echipamentul de iarnă, obligatoriu!

Alexa – Sburlea, Potecu, Bordea, Negotei – Dima, Șerban – Stoica, Bugnar, Kerekes – Nechita

Kids Tâmpa L3 – Kids Tâmpa U17 2-1

Drăghici – Andrieș, Cupu, Grideanu, Negotei (Stoica) – Moldovan, Goșman – Garvalov, Covalciuc, Clinci (Plăiașu) – Baican

Următorul meci amical pentru Kids Tâmpa este stabilit sâmbătă, 28 ianuarie, în deplasare, cu KSE Tg. Secuiesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.