KIMARO 2022: Sărbătoarea muzicii romnânești, în acest weekend, pe malul mării, la Constanța

Între 12 și 14 augustKIMARO Festival dă restart distracției și te invită să cânți și să dansezi, pe malul mării, la Constanța, în trei seri de neuitat, alături de artiștii tăi preferați. În Parcarea Plaja Modern din Constanța, timp de trei seri, unii dintre cei mai cunoscuți și iubiți artiști din România vor aduce show-uri live și muzică pentru toate gusturile! 

KIMARO este al treilea festival organizat de către radiourile Kiss FMMagic FM și Rock FM, precedentele ediții fiind extrem de bine primite de fanii muzicii românești. 

Sărbătoarea muzicii românești de la Marea Neagră a început vineri, 12 august, cu Magic Sunsets – o seară cu un line-up îmbietor: 3 Sud Est, Bere Gratis și Holograf.

Citeste și:  Studiu LEGO: Creativitatea fetelor este afectată de la vârste fragede de presiunea perfecțiunii și de prejudecățile lingvistice

Astăzi, Sâmbătă, 13 august, e timpul să te distrezi cu Spike, Voltaj și Delia, într-o seară Kiss Energy!

Duminică, 14 august, Lupu’ cel Rău, Bucovina și Timpuri Noi urcă pe scenă pentru show-uri de neuitat sub semnul Rock Nights

KIMARO 2022 e un eveniment prezentat de Kiss FM, Magic FM și Rock FM

Intrarea este liberă în toate cele trei seri ale evenimentului care se va desfășura în Parcarea Plaja Modern din Constanța. Pentru zona VIP, pot fi achiziționate bilete si abonamente de pe iabilet.ro, aici. Platforma VIP asigură accesul într-o zonă special amenajată la înalțime, cu vizibilitate premiul la scenă și acces la bar.

Citeste și:  Primăria Brașov amenajează peste 80 de locuri de parcare pentru cei care accesează serviciile instituției

KIMARO Festival, One Stage and Music for All!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.