Kiss FM a lansat tradiționala piesă de Crăciun: Kiss FM ALL STARS: „Dragoste-n dar”

Postul de radio Kiss FM a lansat, recent, tradiționala piesă de Sărbători înterpretată de cei mai îndrăgiți artiști români, printre care Andra, Smiley, Irina Rimes și Wrs.

Piesa se numește „Dragoste-n dar”, iar versurile sunt scrise de Alex Ștefănescu, care prezintă alături de Ana Moga emisiunea „Drivetime“, de la Kiss FM. Versurile fac referire, într-o notă amuzantă, la probleme actuale, precum cele legate de furnizarea căldurii și a apei calde.

Tradiționalul nostru colind de sărbători sperăm să vă aducă zâmbetul pe buze și puțină căldură, măcar în suflet. Mulțumim ca în fiecare an tuturor artiștilor care au participat la colind și care ne-au devenit familie. Smiley, Andra, Mario Fresh, Nicole Cherry, WRS, Andia, Călin Goia (Voltaj), Feli, Irina Rimes, Carla’s Dreams, Holy Molly, Connect-r, The Motans, Olivia Addams, Raluka, Alina Eremia, Juno”, tramsmit cei de la Kiss FM.

Citeste și:  Restaurantul Panoramic va renăște: ANA TELEFERIC Brașov promite o transformare spectaculoasă a simbolului orașului de pe Tâmpa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.