Cel mai ascultat radio din România își serbează majoratul. La mulți ani, KissFM! #18ani

Kiss FM este pentru al 12-lea an consecutiv cel mai ascultat radio din România, iar astăzi, 5 noiembrie, își serbează majoratul. #18 ani de Kiss!

De 18 ani Kiss FM mixează cele mai tari hituri la pachet cu zâmbetul și buna dispoziție și rezonează cu fiecare ascultător. Cele mai faine premii sunt doar pentru a completa fiecare zi în ritmuri de pop, dance și reggae. Ascultă Kiss FM și prinde cele mai frumoase premii aniversare!

„Lasă lumea să zică ce vrea / N-o mai crede, ascultă-ți inima”. Sigur știți refrenul acesta, nu-i așa? Acum fix 18 ani, pe 5 noiembrie 2003, Voltaj venea la KISS FM și cânta ”Noapte Bună”. A fost piesa cu care a început povestea KISS, postul care avea să devină radioul numărul 1 din România. Cum am făcut-o? Cu ajutorul vostru, al milioanelor de oameni care ne ascultați în fiecare zi, dar și cu ajutorul tuturor partenerilor noștri”, au scris aceștia pe pagina oficială de Facebook.

Conform studiului de audiență realizat în perioada 26 aprilie – 14 august 2021 IMAS – Marketing și Sondaje S.A. și MERCURY RESEARCH SRL, la nivel național KISS FM este ascultat zilnic de 2.356.900 de persoane.

Citeste și:  MDLPA: Noi investiții în infrastructura medicală, culturală, juridică și sportivă

Dacă vrei să asculți muzică, sa fii la curent cu cele mai tari melodii și videoclipuri, dar și să te distrezi alături de KissFm, dă un Like și intra în comunitatea de peste 2 milioane de ascultători, aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.