Kylian Mbappe a refuzat oferta „astronomică” de 300 de milioane de euro, făcută de Al-Hilal

Starul francez al fotbalului Kylian Mbappe, aflat în conflict cu conducerea clubului Paris Saint-Germain, a refuzat oferta „astronomică” primită din partea echipei Al-Hilal, care s-a arătat dispusă să plătească 300 de milioane de euro în schimbul căpitanului selecţionatei Franţei.

Potrivit cotidianului L’Equipe, Mbappe a refuzat să discute cu reprezentanţii clubului Al-Hilal, aflaţi în această săptămână la Paris pentru rezolvarea altor dosare.

Paris Saint-Germain autorizase clubul saudit să negocieze cu Mbappe, după ce parizienii au acceptat oferta de 300 de milioane de euro, cu bonusuri incluse, înaintată anterior de Al-Hilal.

Arabii s-au arătat, totodată, dispuşi să-i plătească un salariu de 200 de milioane de euro pe sezon lui Mbappe, în cadrul unui contract pe doi ani, conform presei din Hexagon.

Citeste și:  Care este bugetul familiei pentru cadourile de sărbători și ce-și doresc copiii de Crăciun

Însă poziţia atacantului a rămas neschimbată: Mbappe doreşte să plece liber de la PSG, la finalul sezonului 2023-2024, când îi expiră actualul contract cu campioana en titre a Franţei, ai cărei conducători îl suspectează pe jucător că are deja un acord cu Real Madrid, care ar urma să intre în vigoare în vara anului viitor. Iar refuzul său de a negocia cu Al-Hilal este o dovadă în plus, în opinia clubului parizian.

Kylian Mbappe (24 de ani) a refuzat să activeze opţiunea din contractul său cu PSG, care îi poate prelungi şederea pe Parc des Princes până în iunie 2025, lucru care i-a înfuriat pe oficiali clubului parizian. Din acest motiv, căpitanul selecţionatei Franţei a fost lăsat în afara lotului deplasat de PSG în Asia, pentru turneul estival din Japonia şi Coreea de Sud, şi a fost informat că are două variante: îşi prelungeşte contractul cu PSG sau0, în caz contrar, trebuie să se transfere la o altă formaţie în această vară, pentru a nu pleca liber anul viitor.

Citeste și:  România, învinsă de Germania cu 24-22, la Campionatul Mondial de Handbal feminin

Sursa, Agerpres

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.