La adăpostul unui cont Facebook de tânără în călduri, un brașovean a șantajat un amorez din Argeș

Plan incredibil pus la cale de un brașovean. Bărbatul și-a creat pe Facebook un cont pretinzând că este o tânără și l-a abordat pe un prieten virtual din Argeș. I-a făcut avansuri, iar apoi i-a cerut argeșanului poze și filme compromițătoare cu el.

Amorezat, acesta din urmă a căzut în capcană și i-a îndeplinit „tinerei” dorința. Imediat ce a primit imaginile, brașoveanul i-a i-a mărturisit amorezului că este bărbat și că va face publice pozele care nu-i trimite prin transfer bancar 2.000 de lei.

Șantajat, bărbatul din Argeș s-a dus direct la Poliție. Oamenii legii au deschis o anchetă și au reușit să-l rețină pe șantajist.

Citeste și:  Primăria Brașov amenajează peste 80 de locuri de parcare pentru cei care accesează serviciile instituției

Verificând contul bancar în care urma să se facă plata, polițiștii au descoperit că brașoveanul avea și un complice din Făgăraș.

Bărbatul din Brașov a fost reținut pentru șantaj, în vreme ce complicele lui este cercetat în libertate pentru complicitate.

Polițiștii verifică acum întreaga activitate infracționala a celor doi învinuiți. Există suspiciuni că aceștia erau specializați în „agățarea” amatorilor de relații online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.