La Brașov măștile devin obligatorii pe Mureșenilor, Apollonia Hirscher și Aleea de Sub Tâmpa

Având în vedere creșterea numărului de cazuri de infectare cu COVID-19 la nivelul municipiului Brașov, precum și Hotărârile Comitetului Național pentru Situații de Urgență și Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, astăzi, prin decizia Comitetului Local pentru Situații de Urgență, s-au instituit noi măsuri de reducere a riscului de răspândire a coronavirusului.

Astfel, pe lângă strada Republicii și Piața Sfatului, unde purtarea măștii a devenit obligatorie de la 1 august, începând de mâine, 8 octombrie, această obligativitate va fi extinsă și pentru pietonii care circulă pe străzile Mureșenilor, Apollonia Hirscher și Aleea de Sub Tâmpa, după următorul program: – Str. Mureșenilor: luni – vineri, între orele 12.00 – 23.00; sâmbată și duminică, între orele 10.00 – 23.00; – Str. Apollonia Hirscher: luni – vineri între orele 12.00 – 23.00; sâmbată și duminică, între orele 10.00 – 23.00; – Aleea Tiberiu Brediceanu, luni – vineri între orele 16.00 – 19.00, sâmbată și duminică, între orele 10.00 – 19.00.

Citeste și:  Piețele volante revin în cartierele Brașovului

În plus, toți cei care așteaptă să intre în instituțiile publice, magazine, cabinete medicale, laboratoare de analiză, bănci etc au obligația de a purta mască de protecție și în zona de așteptare din exterior, indiferent de zona orașului în care se află aceasta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.