La Sânpetru funcţionează o nouă linie de transport în comun. Linia 412

De miercuri, 6 Octombrie 2021, în Sânpetru operează o nouă linie de transport în comun RATBV, linia 412. Aceasta va avea traseul Rulmentul – str Zaharia Barsan – Caminul Cultural si va avea pentru inceput 5 curse pe zi, de luni pana vineri, 2 curse dimineata si 3 curse dupa amiaza pentru a prelua din incarcarea liniei 420 la orele de varf.

„Tot de astăzi vor interveni modificari si pe linia 410 Rulmentul – Subcetate, in urma solicitarilor venite din partea locuitorilor cartierului Subcetate: 4 curse noi si 2 curse la care se modifica programul.La linia 411 modificarile nu sunt substantiale, am renuntat la o cursa pentru ca aceasta nu era utilizata.

Citeste și:  Noutate pe piața muncii: persoanele fizice pot angaja și plăti legal personal pentru activitățile casnice. Prestatorii beneficiază de drepturi pe care le au și angajații

Aceste modificari vor costa Consiliul Local Sanpetru aproximativ 11.000 lei/ luna. In ultimul an, crescand interesul pentru transportul in comun si automat vanzarile de bilete si abonamente, am putut acomoda mai usor aceasta cheltuiala. Cu cat vom utiliza mai mult aceasta solutie de transport cu atat vom putea creste frecventa curselor, imbunatati conditiile de calatorie si chiar extinderea rutelor catre alte zone ale comunei,”transmit reprezentantii Primăriei Comunei Sânpetru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.