La Vama Buzăului se lucrează intens la rețeaua de canalizare

Se lucrează intens la Vama Buzăului pentru realizarea rețelei de canalizare în întreaga comună. Primarul Tiberiu Chirilaș a ieșit personal să verifice stadiul lucrărilor. Izbucnirea pandemiei de coronavirus a luat prin susprindere primăria, dar lucrările nu se vor opri. În cel mai scurt timp ‘obiectivul înființare rețea de canalizare, racorduri, rigole, accese riverani și trotuare în comuna Vama Buzăului va fi realizat’, a dat asigurări primarul Tiberiu Chirilaș.
Deși la începutul lucrărilor nimeni nu anticipa aceste momente dificile prin care trece astăzi societatea noastră, vă asigur de faptul că în comuna noastră, orice treabă gândită, discutată cu vămășenii și proiectată va fi făcută!
Respectând regulile condițiilor actuale, cu siguranță vom realiza tot ceea ce ne-am propus iar Stațiunea Turistică Vama Buzăului va avea cât de curând posibil, un sistem de canalizare funcțional și performant, cu asigurarea racordurilor (apă și canalizare), a podețelor de acces la fiecare gospodărie, rigole și trotuare.

Citeste și:  Începe un proiect de infrastructură care va deschide calea unei noi conectări rutiere între Braşov şi Sibiu! O alternativă la DN1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.