Laboratoarele din Brașov acreditate pentru testul Covid-19, pentru intrarea în Grecia

Pentru intrarea în Grecia, românii trebuie să facă dovada unui test Covid-19 negativ. Nu toate testele sunt valabile însă, ci doar cele efectuate la laboratoerele acreditate. Direcția de Sănătate Publică Brașov a făcut recomandări pentru brașovenii care vor să-și petreacă vacanța pe litoralul elen: se recomandă laboratoarele private pentru efectuarea testării SARS-CoV-2 prin RT-PCR.

Direcția de Sănătate Publică a enumerat și laboratoarele acreditate din Brașov: Centrul Medical Unirea – Regina Maria, Policlinica Diagnistic Rapid S.A. – Medlife, Synevo România, precum și Teo Health SA – Spitalul Sf. Constantin Brașov.

„Pentru a evita aglomerația de la punctele de recolă, vă rulgăm să sunați în prealabil, la laboratoare pentru programare. Menționăm că laboratarele spitalelor Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Brașov, Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov, care sunt incluse în PN (programul național – n. red.), sunt destinate prelucrării cu prioritate a testelor pentru persoanele simptomatice, precum și a celor asimptomatice din Metodologia de supraveghere a sindromului respirator acut cu noul coronavirus (COVID-19), actualizată”, se arată în comunicatul DSP Brașov.

Citeste și:  Caravana Shakespeare sosește la Brașov și aduce, în premieră, „Operele complete ale lui Shakespeare”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.