Oficial! Las Vegas va deveni a treia locație americană de Grand Prix F1 în 2023

Formula 1 se va întoarce la Las Vegas anul viitor, cursa având loc pe celebra Las Vegas Strip. Cursa va avea loc într-o noapte de sâmbătă din luna noiembrie, posibil în preajma Zilei Recunoștinței, traseul trecând pe lângă unele dintre cele mai legendare repere ale orașului, hoteluri și cazinouri.

Traseul are o lungime de 3,8 mile (61 km) de la început până la sfârșit, cu viteze maxime estimate la peste 212 mph (341 km/h).

Vor fi 50 de ture de cursă cu trei linii drepte principale și 14 viraje, inclusiv o secvență de viraje de mare viteză și o singură secțiune de chicane.

Foto. Las Vegas Strip

Stefano Domenicali, președintele și directorul executiv al Formula 1, a declarat: „Acesta este un moment incredibil pentru Formula 1, care demonstrează atractivitatea și creșterea uriașă a sportului nostru cu o a treia cursă în SUA.”

Citeste și:  Atelierele Creatorilor, în Săptămâna verde, la Centrul Cultural Reduta din Brașov

Las Vegas este o destinație cunoscută în întreaga lume pentru entuziasm, ospitalitate, senzații tari și, bineînțeles, faimoasa Strip.

„Nu există loc mai bun pentru Formula 1 să concureze decât în ​​capitala mondială a divertismentului și abia așteptăm să fim aici anul viitor.”, a mai spus Stefano Domenicali.

Sursa, skysports.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.