Legendarul fotbalist Pele a murit la 82 de ani

Fostul internaţional brazilian Pele, unul dintre cei mai mari fotbalişti ai tuturor timpurilor, a încetat din viaţă, joi, la vârsta de 82 de ani.

Anunţul a fost făcut de fiica brazilianului, Kely Nascimento, pe Instagram.

“Tot ce suntem suntem datorită ţie. Te iubim infinit. Odihneşte-te în pace”, a scris fiica lui Pele, postând şi o fotografie cu mâinile lui Pele şi ale coopiilor şi nepoţilor, unite.

Pele era internat în spitalul Albert Einstein din Sao Paulo din data de 29 noiembrie. El suferea din 2021 de cancer de colon. Recent, medicii anunţau că Pele are insuficienţă cardiacă şi renală şi cancerul progresează, scrie news.ro.

Citeste și:  Raliul Harghitei powered by Toyota deschide sezonul național de raliuri pentru al doilea an consecutiv

“Federaţia Română de Fotbal regretă dispariţia legendei braziliene, un moment trist în care întreaga familie a fotbalului mondial îşi pierde unul din reperele istoriei sale şi un personaj emblematic, poate chiar cel mai iubit al celui mai iubit sport din lume”, se arată pe site-ul FRF.

Şi COSR a postat un mesaj după decesul lui Pele, pe Facebook:

“”Cu cât este mai dificilă victoria, cu atât mai mare este fericirea de a câştiga” – Pele.

Legenda fotbalului brazilian şi mondial a murit azi, la 82 de ani. Deşi nu a jucat niciodată la Jocurile Olimpice, Pele a fost atins de spiritul olimpic, a promovat valorile olimpice şi a inspirat copiii să facă sport. El a primit în 2016 Colanul Olimpic de la preşedintele CIO Thomas Bach.

Legenda Pele va rămâne veşnică!”

Sursă foto: dw.com

Citeste și:  Raliul Harghitei powered by Toyota deschide sezonul național de raliuri pentru al doilea an consecutiv

http://<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Folympicromania%2Fposts%2Fpfbid0qr6SbWtrvkpSTEQUDcb46xcMofrV4LHjjT8ZdfyYvDstD53CAdUw9sMpDEmqMFGVl&show_text=true&width=500″ width=”500″ height=”773″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowfullscreen=”true” allow=”autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share”></iframe>

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.