Leo Iorga sfidează boala: Pe scenă nimic nu îl răpune

Leo Iorga, îndrăgitul solist al trupei Compact, care de 8 ani se luptă cu cancerul, a urcat pe scenă sprijinit într-o cârjă, la festivalul Diskoteka, dedicat muzicii anilor 80 şi 90.
Solistul trupei Compact a urcat pe scenă în cârjă, având piciorul imobilizat în orteză. La un moment dat, artistul a renunţat chiar la cârjă.

După concert, artistul a mulțumit fanilor și pe pagina sa de Facebook. „Onorat, emoționat, fericit… un amalgam de stări cu vibrație înaltă… Unde? Festivalul Diskoteka, la Timișoara, unde am fost premiat azi. A fost copleșitor să rezonez iar cu publicul, pe stadionul Dan Păltinișan… Mulțumesc mult organizatorilor și zecilor de mii de oameni faini prezenți!”, a scris Leo Iorga.

Citeste și:  Festivalul „La noi la Victoria veniți!” va polariza și în acest an atenţia locuitorilor din orașul Victoria şi din împrejurimi

Din nefericire, medicii au constatat, în luna februarie a acestui an, că a recidivat cancerul la singurul plămân cu care artistul a rămas.

În ultimii ani, Leo Iorga a fost supus mai multor intervenții chirurgicale, dar boala a recidivat, apărând metastaze la cap, la glanda suprarenală, apoi din nou la cap, din nou la plămân.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.