LibFest 2021: Au mai rămas doar 2 zile până la debut!

Inițiat și organizat de LIBRIS.ro, Târgul de Carte și Experiențe Culturale va debuta în mai puțin de două zile! LibFest 2021 se va desfășura online în acest an, în perioada 25-28 martie 2021. Târg de Carte va reuni 100 de edituri la ediția din această primăvară, cu peste 1 milion de volume și reduceri de până la 80%.

Startul evenimentelor din cadrul LibFest 2021 are loc joi, 25 martie, începând cu ora 10:00, potrivit programului publicat de către organizatori. Începând cu ziua și ora amintită, Editura Creator, lansează „Carte cu scriitori” de Laurentiu-Ciprian Tudor, alături de invitații Teodor Baconschi și Simona Preda. Ora 10:30 aduce în atenția publicului cartea „Tehnici de învățare” de Georgiana Gerea – Editura Curtea Veche. Astfel, LibFest va aduce în fiecare zi de târg, cel puțin un eveniment programat la fiecare jumătate de oră.

Citeste și:  MDLPA: Noi investiții în infrastructura medicală, culturală, juridică și sportivă

Eric Emmanuel Schmitt, Mircea Cărtărescu, Radu Paraschivescu, Ana Blandiana, Tatiana Niculescu, Doina Rusti, Teodor Baconschi, Ioana Nicolaie, Gáspár György, Petronela Rotar, Ioana Chicet–Macoveiciuc, Ela E.H., dar și Maia Morgenstern sau Alteța Sa Regală Principele Radu al României, sunt doar o parte dintre scriitori internaționali și români care vor lansa sau discuta despre cărți în cadrul celor 130 de evenimente din programul LibFest, în perioada 25-28 martie.

Programul complet al LibFest, precum și evenimentele – lansări și dialoguri – vor fi disponibile, alături de întreaga ofertă de carte, pe site-ul www.libris.ro și pe pagina de Facebook a Libris.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.