Liceenii din Țara Făgărașului pot aplica pentru burse în valoare de 5.000 de lei, acordate prin „Fondul de burse BEPCO”,

Fundația Comunitară Țara Făgărașului (FCTF) invită liceenii din Țara Făgărașului să aplice pentru o bursă în valoare de 5.000 de lei, acordată prin „Fondul de burse BEPCO”. Termenul limită pentru înscrierea în procesul de selecție este 31 martie 2024.

Fondul de burse BEPCO este un program de finanțare anual ce oferă burse elevilor de liceu din Țara Făgărașului. Fondul susține în mod deosebit elevi pasionați domeniul energetic, tehnic și mecanic.

Pentru a putea beneficia de una dintre burse, liceenii trebuie:

  • să aibă media generală în anul școlar 2022-2023 mai mare de 7,00;
  • să fie implicați în activități școlare și extrașcolare;
  • să participe la realizarea unui proiect practic, în timpul procesului de selecție (detalii despre acest proiect vor fi comunicate liceenilor înscriși) – proiectul va fi prezentat în etapa de jurizare a aplicațiilor.
Citeste și:  Celine Dion, revenire triumfală pe scenă la Jocurile Olimpice de la Paris

Toate condițiile de eligibilitate, precum și detalii despre modalitatea de înscriere în procesul de selecție sunt disponibile în „Ghidul de finanțare”. 

Aplicațiile pot fi depuse în perioada 14 – 31 martie 2024. Proiectele practice vor fi realizate în perioada 2 martie – 16 aprilie 2024 și vor fi prezentate juriului între 16 – 26 aprilie 2024. Cei 6 bursieri selectați vor fi anunțați în data de 7 mai 2024.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.