Liderul PSD Brașov, senatorul Marius Dunca, și-a scos apartamentul la vânzare FOTO

Se anunță vremuri grele, se pare, din moment ce oamenii importanți ai Brașovului s-au decis să-și scoată locuințele la vânzare. Unuldintre ei, este liderul PSD Brașov, senatorul Marius Dunca. Acesta și-a pus în vânzare apartamentul situat pe strada Dobrogeanu-Gherea. Un apartament luxos, pentru care liderul PSD Brașov cere, nu mai puțin de, 305.000 de euro. Senatorul nu se ocupă personal de vânzare, ci a însărcinat o agenție imobiliară să se ocupe de tranzacție.


În ciuda prețului piperat, senatorul Marius Dunca este optimist cu privire la vânzare. Și-a luat deja toate lucrurile din locuință, fiind sigur că tranzacția se va încheia foarte repede.
A lăsat în apartament o colecție de tablouri și o imensă blană de urs întinsă în fața șemineului. Cumpărătorul va primi apartamentul mobilat și utilat, așa cum l-a aranjat senatorul PSD în cei opt ani în care s-a bucurat de această locație privilegiată.
Cât despre siguranță, Marius Dunca și-a luat toate măsurile de precauție, pentru că proprietatea este dotată cu o ușă blindată, astfel că, nimic nu poate deranja liniștea distinsei proprietăți.

Citeste și:  Începe Festivalul "Ecoul Pietrei Craiului" 2023, la Zărnești

Iată și descrierea apartamentului:

„Proprietatea propusa spre achizitionare se afla la doar 5 minute de Centrul Istoric, intr-un imobil nou, cu vedere directa catre oras si Masivul Piatra Mare. Apartamentul se afla la ultimul nivel, dispune de structura decomandata, cu compartimentare practica si suprafete vitrate ample, ce confera multa lumina naturala. Este compus din zona de zi: bucatarie, dining, living dotat cu semineu, toate cu acces catre terasa generoasa (29 mp); si zona intima a locuintei: dormitor matrimonial, cu baie si dressing proprii, dormitorul pentru oaspeti, un grup sanitar, si un hol pentru acces. Pozitia in cadrul cladirii ofera intimitate viitorului proprietar, in timp ce confortul si relaxarea sunt asigurate de facilitatile din dotare, doua locuri de parcare supraterane si mobilierul cu aparatura de ultima generatie fiind incluse in pret.

Citeste și:  Program prelungit la Aeroportul Brașov! A fost agreată propunerea de modificare a orarului de funcționare

Suprafata construita (m²): 132 m²
Suprafata utila (m²): 103
Numarul de camere: 3
Tip proprietate: apartament
Stare: nou
Compartimentare: decomandat
Anul constructiei: 2012
Orientare: est si sud
Numarul total de etaje: 3
Numarul de bai: 2
Etaj: 3

Bucatarie utilata
Electricitate
Canalizare
Apa curenta
Centrala termica
Conducta de gaze naturale
Mobilat
Parcare masina
Transport public
Videointerfon
Usa blindata”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.