Liviu Nicolae, antrenor SR Braşov: Am pierdut două puncte importante

Le-am spus băieţilor că adversarii sunt foarte periculoşi în momentul în care recuperează mingea, pleacă rapid spre poartă, dar şi la fazele fixe. Din păcate, la primul gol mingea e la noi, o pierdem şi nu reuşim să ne reorganizăm defensiv. Golul al doilea, o fază fixă la care trebuia să ne apărăm mai bine. Un rezultat de egalitate care ne lasă un gust amar. Urmează un meci important pentru noi. Va trebui să eliminăm greşelile.

Cenk Firat – Un meci greu. Din păcate a s-a încheiat la egalitate, dar mergem înainte. Trebuie să ne concentrăm mai bine pe viitor.

Horia Popa – Din păcate nu am putut duce scorul de 2-1 până la finalul meciului. Un joc de luptă, tensinat. Am condus ostilităţile şi consinder că am fi meritat victoria. Jocul nostru a fost superior. Este greu de digerat un astfel de rezultat, când conduci o bună parte din meci şi eşti egalat pe final. Este un punct în clasament, îl adăugăm şi suntem încrezătotri că în etapa viitoare vom avea o evoluţie foarte bună şi vom câştiga.

Citeste și:  Peste 400 dintre cei mai puternici cicliști din Europa sunt așteptați la primul Campionat European de Mountain Bike din România

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.