Locatarii unui bloc din Brașov, terorizați de un cabinet medical: ‘Ne-ar putea aduce COVID-ul la ușă’

Locatarii unui bloc situat lângă Tribunalul Brașov sunt terorizati din cauza unui cabinet medical, care funcționează la parterul imobilului lor.

Este vorba despre un cabinet de medicină de familie cu un trafic intens și care folosește intrarea în bloc destinată locatarilor.

Pentru a primi avizul de funcționare, cabinetul și-a amenajat o cale de acces separată, dar ca nu a fost folosită niciodată. Nici nu putea fi folosită, pentru că scările spre usa de acces lipsesc.

„Este un du-te-vino continuu. Pacienți care intră și ies. este cabinet medical, deci logic, nu vin oameni sănătoși, ci oameni bolnavi. Oricare ar putea fi purtător de coronavirus. Nu se poate să folosească aceeași cale de acces cu cea a locatarilor. Ne este frică să mai ieșim din case. Am cerut ajutorul autorităților, ne-am adresat Direcției de Sănătate Publică Brașov și Poliției Locale, dar niciun rezultat. Este revoltător acest comportament al autorităților. Suntem ținuți în case ca să nu ne infectăm, dar ne trimit virusul la ușă”, ne-a declarat unul dintre locatarii blocului.

Citeste și:  Întâlnire de lucru la Penitenciarul Codlea, organizată în baza Strategiei naţionale de reintegrare socială a persoanelor private de libertate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.