Lotul SR Brașov, deranjat la antrenamente de un grup de intruși

Liga Suporterilor Stegari a emis un comunicat de presă în legătură cu incidentul petrecut aseară la antrenamentul echipei, acolo unde SR Brașov a trebuit să împartă terenul de joc cu un grup de 18 persoane necunoscute.

„Aveți de apărat onoarea de a fi stegari” erau vorbele regretatului Silviu Ploeșteanu. Dacă ar mai fi trăit, probabil nu i-ar fi venit să creadă cum niște necunoscuți în oraș pângăresc numele Steagului.

Ieri după amiază, băieții noștri de la SR Brașov aveau programat ultimul antrenament inaintea meciului cu Corona, acasă la noi, pe Stadionul Silviu Ploeșteanu (Tineretului). Au avut însa parte de o surpriză imensă. Nu mai puțin de 18 persoane necunoscute, ce nu păreau a aparține de un club sportiv, jucau fotbal pe terenul stadionului nostru.
Lăsând la o parte faptul că gazonul are de suferit, că totul pare încă o șicană înainte de meciul direct, cerem să ni se comunice de către autoritățile care au în grijă casa noastră cine sunt acei oameni, dacă aparțineau unui club și dacă aveau testele de Covid-19 la zi. Am dori să vedem și factura plătită de acele persoane pentru a folosi singurul stadion rămas în picioare din Brașov. Și de ce se aflau la stadion la aceeași oră cu jucătorii stegari. Aceștia se află în regim special pentru a se proteja de Covid-19, de altfel toate testele RT-PCR efectuate până acum de echipă au ieșit integral negative.

Reamintim și că adunările sportive neoficiale în grupuri mai mari de 6 persoane sunt ilegale in perioada aceasta în Brașov.

Nu ne dăm la o parte, ducem mai departe lupta și vă promitem că „Steagu’ nu moare!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.