Lovitură pentru Aeroportul Brașov! Compania Dan Air se retrage și se mută pe aeroportul din Bacău

Compania aeriană Dan Air anunță că zborurile din Ghimbav vor fi mutate pe aeroportul din Bacău, pe fondul deciziei aeroportului brașovean de amânare a extinderii orarului de funcționare pentru 2024.

„Dragi pasageri, Am fost nevoiți să luăm o decizie care vă va afecta pe mulți dintre voi. Aeroportul Internațional Brașov a prelungit actualul program, 7:00-19:00, până pe 15 ianuarie 2024.

Orarul redus de funcționare al aeroportului și lipsa dotărilor corespunzătoare ne-au pus de multe ori în situația de a ateriza în alte orașe, lucru care a produs întârzieri și mult disconfort pentru voi, pasagerii. Știm cât de greu a fost să vă prelungiți călătoriile cu câteva ore în plus, să așteptați în aeroporturi sau să ratați evenimente importante, chiar dacă noi ne-am asigurat, pe cheltuiala noastră, că vă aducem în siguranță la destinație.

Așadar, din data de 13 noiembrie, cursele de la Brașov se vor opera conform programului, cu decolare și aterizare de pe Aeroportul Bacău, urmând ca, din 11 decembrie, să mutăm complet operațiunile pe Aeroportul din Bacău.

Colegii noștri se ocupă deja să vă ofere cele mai bune modalități de călătorie pentru perioada de tranziție. Vă vom asigura transfer gratuit Bacău-Brașov și retur în ziua zborului.

Puteți completa formularul dedicat de pe danair.ro/contact

Ne dorim să vă recâștigăm încrederea și să vă urăm cât de curând “Bun venit la bordul aeronavelor noastre!” pentru că susținem dreptul fiecărui pasager de a se bucura de călătorii confortabile și de a circula facil în orice colț al lumii”, a transmis Matt Ian DAVID, CEO compania DAN AIR.

Citeste și:  Reorganizare fără zgomot: Peste 3.000 de angajați din 40 de companii, concediați în primul trimestru al acestui an

Dan Air anunța, încă din vara acestui an, că ar putea suspenda zborurile de pe aeroportul din Brașov, după repetatele incidente care au dus la întârzieri și aterizări pe alte aeroporturi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.