Lucrările la Școala nr. 2 sunt aproape de final

Lucrările de la Școala nr. 2 sunt pe ultima sută de metri. Elevii instituției de învățământ vor fi întâmpinați în toamnă de o clădire renovată și modernizată. Intervențiile au presupus reparaţii capitale la corpurile A şi B. Totodată corpul de legătură a fost complet refăcut.

Viceprimarul Brașovului Costel Mihai susține că, în ciuda lucrărilor de anvergură, şcoala va fi gata în această vară.

„Lucrările la corpul B sunt finalizate. Acum se lucrează la finisajele interioare. Se mai lucrează la acoperişul Corpului A, pentru ca ulterior să trecem la corpul de legătură. La acest ultim corp, cel de legătură, au fost unele probleme, pentru că nu a putut fi reconstruit cu soluţia tehnică oferită iniţial de proiectant. A fost necesară realizarea unui proiect nou. Practic a fost nevoie de reconstruirea totală a acestei părţi de clădire. Cu toate acestea lucrările vor fi finalizate în această vară, astfel că noul an școlar va începe cu ambele corpuri funcţionale, iar cursurile se vor desfășura în condiții optime”, a precizat viceprimarul Costel Mihai.

Citeste și:  Întâlnire de lucru la Penitenciarul Codlea, organizată în baza Strategiei naţionale de reintegrare socială a persoanelor private de libertate

Lucrările la Şcoala gimnazială nr. 2 presupun o extindere prin supraetajare şi o remodelare a corpurilor principale, existente în prezent. Corpul A va avea o mansardă care va fi reamenajată pentru a permite amenajarea unor noi săli de clasă, iar corpul B va fi mansardat. Unitatea de învăţământ, va avea 16 de săli de clasă noi în cele două corpuri extinse, 4 grupuri sanitare și spații anexe.

Investiţia se ridică la 7,4 milioane lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.