Luna iunie aduce o nouă ediție a cursei cu obstacole „Zărnești Challenge”

Cursa ZĂRNEŞTİ CHALLENGE va avea loc în data de 19 iunie 2021 în Zărneşti, în zona traseului de motocross Brebina. Este o cursă de alergare pe un traseu amenajat în pădure cu diverse obstacole, însă parcurgerea acestui traseu presupune un efort fizic susţinut şi necesită o minimă pregătire fizică.

Cursa va avea loc în data de 19 iunie 2021 în localitatea Zărneşti,judeţul Braşov lângă traseul de motocross Brebina.

ZĂRNEŞTİ CHALLENGE este un eveniment de alergare destinat tuturor iubitorilor de mişcare în aer liber care au vârsta peste 18 ani, atât amatori cât şi profesionişti

Traseul competiţiei are distanţa de: 3,2 km cu peste 30 obstacole pentru categoria SPRINT și ECHIPE, circa 8 km cu peste 30 de obstacole pentru categoria SUPER SPRINT și circa 16 km cu peste 60 de obstacole pentru ELITĂ, traversând drumuri forestiere, poteci cu diferite înclinaţii, motiv pentru care este recomandată încălţămintea de trail.

Obstacolele le vor pune la încercare abilităţile sportive constând în pereţi verticali ce vor trebui escaladaţi cu sau fără ajutorul frânghiilor, pasaje înguste şi tuneluri joase prin care se va trece târâş, zone de alergare cu greutăţi, alergare prin anvelope auto și căţărare pe frânghii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.